FAQ Profile
Search Members
Groups

PM's

Register Login/Out
Websites Status
Last Thread | Next Thread  >

Post new topic Reply to topic
Your-Site Members Forum > Your-Site System Status

Author Thread
eddie
Senior Member


Joined: 27 Nov 2001
Posts: 3373
Websites Status  Reply with quote  

We are currently experiencing some issues in our webserver data center. We are still in the process of trying to determine exactly what the problem is and whether or not if it is hardware related.

We have replaced a router earlier this afternoon which was originally thought to be the problem, but the slowness continued after that. We are continuing to work on the problem and hope to have it solved ASAP.

In the meantime, all websites are currently up, though they maybe slow to load pages.
Post 10-04-2004 04:35 PM
 View user's profile Send private message
eddie
Senior Member


Joined: 27 Nov 2001
Posts: 3373
 Reply with quote  

The problem encountered yesterday has been fixed. A piece of failed hardware has been replaced and everything is back to full speed again. This was done yesterday around 6pm EDT.

We attempted to salvage the hardware in question and try installing it around midnight, but it continued to fail and so was replaced.
Post 10-05-2004 11:46 AM
 View user's profile Send private message

Post new topic Reply to topic
Forum Jump:
Jump to:  

All times are GMT - 4 Hours.
The time now is 09-21-2019 03:31 PM
  Display posts from previous:      


Powered by phpBB: © 2001 phpBB Group
Icicle template by Vereor.